jueves, 17 de febrero de 2011

Fuji Finepix X-100. Videos varios.Aquí tenéis algunos de los últimos videos sobre esta cámara. No me digáis que no es todo un bombón.

10 comentarios:

 1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar
 2. Me recuerda mucho a la Yashica de mi padre. Aquel fósil tenía un sistema de enfoque muy curioso: la imagen era doble y conforme se movia el graduador de enfoque se iban superponiendo. Cuando la superposición era perfecta la foto salía enfocada. No me falló nunca.
  No sé por qué me he acordado de eso ahora. Misterios de la mente.

  ResponderEliminar
 3. però la g12 te una pantalla mòvil i aquest joguet no.és molt aparatosa també per ser d'òptica fixe.massa cara.per mi que continuin investigant però que no treguin joguets continuament al mercat, que treguin el definitiu i ja està, a on va a parar tota aquesta brossa digital? que parin ja!

  ResponderEliminar
 4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar
 5. d'acord però parles de càmeres molt cutres i aquí s'està fent propaganda de càmeres "superiors", jo encara guardo les analògiques que encara funcionen perfectament, la del meu avi, una càmera japonesa telemètrica d'optica fixe un 45mm (no recordo el model, amb la que vaig apendre ha valorar el mètode telemètric) i encara podria fer bones fotos amb certes limitacions això sí, després la reflex Pentax asahi del meu pare, que funciona perfectament i una m6 de segona ma i operativa. Mai em vaig plantejar canviar de model cada any com és ara. Nostàlgia de quan feiem fotos de carrets. No em negaràs que ara no hi ha més merda que mai i ja no es tracta de només carcasses mecàniques? ah! les impresores també contaminen, o dic per si de cas amb el rollo de la contaminació dels químics dels reveladors.

  ResponderEliminar
 6. Las pruebas de ISO alto en quesabesde me convencen. Tampoco es que sea nada del otro mundo, pero me parece que tiene bastante calidad.

  ResponderEliminar
 7. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar
 8. brossa és quan acaba la seva vida útil, o quan ens canviem de modelet i llancem la màquina a les escombraries ja que ha sortit algo amb més de tot i amb lo digital un ha d'estar a la última. Compara les que van sortir fa només sis o set anys amb lo que hi ha ara, ni punt de comparació. és merda electrònica.

  ResponderEliminar
 9. Hugo Solo,
  "Es que no puedo entrar en la consideracion de mierda o basura con la fotografia ya que cualquier camara es valida para hacer una buena fotografia con lo digital me cambio el concepto acerca de las maquinas fotograficas y casi cualquier modelo da una calidad mas que aceptable para un 24x30 o un 30x40"
  Estoy de acuerdo en la fotografia como afición. para uso profesional discrepo.
  Yo tengo una cámara de hace casi 8 años y me lo paso bomba con ella, pero lo mío es un hobby.
  En lo que te doy la razón Hugo es que hay mucho aficionado cambiándose de cámara innecesariamente si su objetivo es imprimir 30x40 y tener un fotoblog.

  ResponderEliminar
 10. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar